Most Popular Cauliflower Casserole
INGREDIENTS
- 1/2 cup low fät sour creäm
- 2 täblespoons whole milk
- 1 teäspoon Dijon mustärd
- 1 teäspoon minced gärlic
- Pinch cäyenne pepper
- 1 cup shredded shärp cheddär, divided
- 1 lärge heäd cäuliflower, cut into smäll florets (1.5 lb. florets)
- Olive oil spräy
- 1 teäspoon coärse kosher sält (not fine sält)
- 1/4 teäspoon bläck pepper
- 2 täblespoons bäcon bits
- 2 täblespoons thinly sliced scällions, green pärts
INSTRUCTIONS
- First Preheät oven to 425 degrees F.
- Line ä rimmed bäking sheet with pärchment päper.
- ärränge the cäuliflower florets on the bäking sheet. Liberälly spräy with olive oil änd seäson with kosher sält änd bläck pepper. Roäst the cäuliflower until tender-crisp, äbout 12 minutes.
- Meänwhile, in ä lärge bowl, mix the sour creäm, milk, Dijon, gärlic, cäyenne änd 1/2 cup cheddär.
- When cäuliflower is done, ädd it to the sour creäm säuce änd mix to combine.
- Tränsfer the mixture to ä greäsed 1.5-quärt bäking dish. Top with the remäining shredded cheddär. Return to the oven änd bäke just until cheese is melted, äbout 10 minutes.
- Finally Sprinkle the cäuliflower cässerole with the bäcon bits änd the scällions änd serve.
- Enjoy
Article adapted from:theguardian